Safety

Een eigentijdse collectie A-merken, advies op maat en een flexibele levering: dát zijn onze pluspunten als het gaat om bedrijfskleding en persoonlijke bescherming. Worden er zware eisen gesteld ten aan- zien van hygiëne, uitstraling of veiligheid? Onze experts weten er wel raad mee!

Het complete assortiment bestaat uit diverse productgroepen:

  • Gehoor- en oogbescherming
  • Hoofdbescherming
  • Hand- en voetbescherming
  • Veiligheids- en werkkleding
  • Valbeveiliging
  • Lock out/ Tag out
  • Detectie- en meetapparatuur
  • Hygiëne en milieu

Kwaliteit gewaarborgd

Verschillende soorten handzepen en papieren of katoenen doeken voor persoonlijke reiniging maken ook deel uit van het assortiment. Verder heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment protectie-, detectie-, en behandelingsmiddelen. Meetapparatuur voor geluid, lucht en trillingen, spiegels, markeringsmiddelen, absorptiemiddelen en antislipproducten liggen op voorraad. En de kwaliteit is gewaarborgd, want wij werken uitsluitend met A-merken.

Markeringen, labels en waarschuwingen

Veiligheid en onderhoud is een cruciaal onderdeel van een verantwoorde werkomgeving. Door het gebruik van professionele labels, markeringen en visuele of tekstuele waarschuwingen kunnen de ongelukken voorkomen worden en voorlichting worden verspreid. Dankzij de nauwe samenwerking tussen DEXIS en enkele marktleiders, zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van hulpmiddelen die verder gaan dan de huidige normeringen. Wij helpen om de huidige werkomgeving klaar te maken voor de nieuwe standaarden die over enkele jaren verplicht zullen worden. Meer weten? Neem een kijk in een van onze flyers, of neem contact op met [email protected].

Daarom DEXIS

Met veiligheid valt niet te spotten. Voor ons is het net zo belangrijk als voor jou. DESTIL Safety is een autoriteit op het gebied van veiligheid op en rond de werkplek en biedt een uitgebreid assortiment producten. veiligheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn kernwaarden.