DEXIS Services

Dag in dag uit draait het om de succesvolle ontwikkeling van oplossingen en diensten. Enerzijds scherpen we onze huidige dienstverlening aan en anderzijds breiden we het uit. Wij begrijpen de markt, staan er middenin en met onze ervaring kunnen we inspelen en vooruitlopen op ontwikkelingen in de markt. Zo zijn verscheidene disciplines ontstaan in aanvulling op standaardoplossingen. Dat is het resultaat van meedenken.

Lager reconditionering

Een duurzame wereld werkt extra prettig wanneer het kostenbesparend werkt. Door lagers niet te vervangen, maar te reconditioneren kan de levensduur aanzienlijk verlengd worden met behoud van prestaties en kwaliteit. Dit verkort de levertijd en verlaagd de verbruikskosten dankzij een langere levensduur. Dankzij een nauwe samenwerking met de meest toonaangevende fabrikanten van diverse soorten en typen lagers kunnen bijna alle lagers hersteld worden naar originele waarden en specificaties. Neem contact met DEXIS Netherlands via [email protected] of 0251-229303 om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Local Service

Een slim voorraadsysteem voor medewerkers onderweg creëert efficiëntie. Alleen hetgeen hij/zij écht nodig heeft, is aanwezig. Het dagelijks verbruik aan materialen wordt de volgende dag automatisch aangevuld. Dit levert aanzienlijke voorraadbesparingen op.

2bin

Ons 2Bin-concept is een slimme manier van productaanlevering en voorraadbeheer. Het bespaart kosten en tijd, vergroot de efficiency en belast het milieu minder. Voor bedrijven die waarde hechten aan maat- schappelijk verantwoord ondernemen, is het zeer aantrekkelijk. Daarnaast levert 2Bin besparingen op bij de inkoop van laagwaardige producten. Interessant voor uw bedrijf?

Service groep

Volgens de Arbowet moet elektrisch gereedschap periodiek worden gekeurd conform de NEN 3140 machinerichtlijn. De professionals van de Service Groep, onderdeel van DEXIS, keuren en repareren elektrische (hand)gereedschappen en machines, mobiele klapsteigers, ladders, trappen (NEN-EN 2484) en valbeveiliging en vullen bovendien EHBO-koffers aan. Keuringen worden verricht in onze werkplaats of op locatie en als het nodig is doen we dat vandaag.

Vendingmachines

Vendingmachines en bijbehorende software kunnen uitgifte van bijvoorbeeld PBM’s, gereedschappen en kleinmateriaal echt stroomlijnen. Bij ons is gecontroleerde uitgifte in goede handen en daarbij zorgen we voor maatwerk. De beschikbaarheid van de producten in de machine is verzekerd door een geautomatiseerd bestelsysteem. Het gebruik van de door DEXIS aangeboden vending-oplossingen draagt bij aan substantiële kostenbesparingen, verbetering van operationele efficiency en afvalreductie.

> Meer over vendingmachines

Nachtdistributie

Een sterk voorbeeld van meedenken is onze fijnmazige nachtdistributie. Daardoor kunt u zich nog meer richten op uw dagelijkse werkzaamheden. Stel, u heeft 20 personeelsleden met een busje die elke dag materialen gebruiken. Onze transporteur heeft toegang tot de busjes en vult de voorraad in de bedrijfswagens aan, zodat uw medewerkers elke dag direct aan de slag kunnen. Maakt het productieproces ‘lean’ en verantwoord.