DEXIS PROPLAN

Het DEXIS Netherlands ProPlan principe

Het DEXIS ProPlan is een unieke marketing plan van DEXIS voor onze belangrijkste leveranciers dat gebaseerd is op de wensen van onze partners. Samen bieden wij concepten waarin de kwaliteit van A-merken wordt gecombineerd met de kennis van onze specialisten. Het DEXIS ProPlan kent een beperkt aantal participanten. Ook hier kiezen wij duidelijk voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Zo is het aantal partners per niveau beperkt, en is ook het aantal partners in een vergelijkbare productgroep gelimiteerd. Binnen het DEXIS ProPlan hanteren wij 3 verschillende niveau's.

Preferent partners

Binnen het DEXIS ProPlan is het niveau Preferent Partner het hoogst. In deze categorie vallen partners waarmee wij al jarenlang een stabiele, zakelijke relatie hebben. Partners waar wij op kunnen bouwen. Partners waarbij loyaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan. Partners in dit niveau profiteren maximaal van de omni-channel aanpak. Dit betekent dat het budget optimaal besteed wordt aan het opzetten van campagnes via alle online (social media, webshop etc.) en offline (vestigingen, print media etc.) kanalen om de zogenoemde “cirkel” rond te maken. Het aantal Preferent Partners wordt beperkt tot 3 per productcategorie. Vragen over het ProPlan? Neem contact op met onze afdeling Product Management via productmanagers@destil.nl.

AMI logo
Assa Abloy logo
Axa logo
Bosch logo
BSW logo
Den Braven logo
Dom logo
Dorma Kaba logo
Facom logo
Fischer logo
Gebroeders Bodegraven logo
Haco logo
Heco Schroeven logo
HiKoki logo
HMB logo
KFV logo
Makita logo
Primaverde logo
Roto logo
Spit Paslode logo
Stanley logo
Tremco Illbruck logo
Tricorp logo

Strategische partners

Als Strategisch ProPlan partner zit je “in between”. Op dit niveau wordt er een maatpakket besproken waarbij een vooraf bepaald budget beide partijen in de gelegenheid stelt om de producten op een optimale manier onder de aandacht te brengen. Binnen dit budget wordt gekeken naar de meest passende kanalen, de bereikbaarheid en sturen onze marketing & E-commerce afdeling constant bij om een zo hoog mogelijk rendement te halen. Deze afspraken worden samen opgezet, maar onze productmanagers en marketing medewerkers kunnen hiervoor een opzet maken om het gesprek op gang te krijgen. Ben jij nieuwsgierig wat dé groothandel voor de bouw voor jouw merk kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via productmanagers@destil.nl.

Alprokon Aluminium logo
Altrex logo
Bata Industrials logo
Berdal logo
Bolton Group logo
CES logo
Elten logo
Elton logo
Fein logo
Hoenderhaal logo
Intersteel logo
Matador logo
Mavom logo
Ruro logo
SCA Hygiene logo
Snickers Workwear logo

Partners

Als DEXIS ProPlan Partner wordt er in onderling overleg bepaald wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Onze marketing afdeling schuift graag aan in dit gesprek om gezamenlijk de mogelijkheden door te nemen die jouw product kan promoten bij onze ruim 450.000 klanten. Door slim gebruik te maken van onze verschillende kanalen en marketing uitingen is DEXIS Netherlands in staat om jouw product direct onder de aandacht te brengen van een zeer breed publiek. De onderstaande ProPlan Partners gingen je al voor.

Heb jij vragen over het ProPlan of wens je deel te nemen? Neem contact met ons op via productmanagers@destil.nl.

3M logo
Abus logo
BOS Elektro logo
CARAT logo
DEB Benelux logo
EMMA logo
Formani logo
Frits Jurgens logo
Havep logo
Henderson logo
Hermeta logo
Laskar logo
Meuwissen Gerritsen logo
Netim logo
Option Tape logo
Rema logo
Repair Care logo
Rust-o-leum logo
Saint Gobain logo
SECU logo
Uzimet logo
Van Hoecke logo
Van Ommen logo