Relax, het is een Altrex. Ladders, steiger, trappen en meer.

Altrex | marktleider in ladders, trappen en steigers

Sinds het begin in 1950 staat Altrex synoniem voor professioneel klimmaterieel. Als marktleider worden trappen, ladders, steigers en meer gefabriceerd en gekeurd in het de Zwolse fabriek. Altrex materiaal biedt een gerust gevoel op hoogte en bied ruime keuze voor de meest uiteenlopende situaties.

Lees meer over Altrex >

Altrex ladders, trappen en steigers

Altrex maatwerk mogelijkheden

Een bordestrap van speciaal formaat of een evacuatietrap die naadloos aansluit op de gevel. Jouw vraag is onze uitdaging. Samen met de deskundige engineers en vakkundige lassers van Altrex staan we voor u klaar. Alles is mogelijk, want bij Altrex kent maatwerk geen grenzen.

Neem contact met ons op >

Onze meest verkochte Altrex trappen, ladders, steigers en onderdelen

Altrex configuratoren en advies

Ben je op zoek naar een steiger, kooiladder of bordestrap? Dan bieden de configuratoren van Altrex uitkomst. In slechts enkele stappen adviseren de Altrex configuratoren een passende steiger, kooiladder of bordestrap. Eenvoudig en snel. Maak het werken nóg makkelijker door extra onderdelen of accessoires toe te voegen aan jouw steiger, kooiladder of bordestrap. Zo werk je volledig en compleet op hoogte. Stel hem nu samen!

Gebruik de Altrex Steigerconfigurator om jouw ideale steiger te ontwerpen

Gebruik de Altrex Kooiladderconfigurator om jouw ideale kooiladder te ontwerpen

Gebruik de Altrex Bordestrapconfigurator om jouw ideale bordestrap te ontwerpen

Ja, ik wil graag persoonlijk advies van Altrex

Nog meer ALTREX?

Je kunt Altrex volgen op:

 Facebook en  Instagram en  LinkedIn en Twitteren  en Youtube

DEXIS Netherlands en Altrex

Als partner in de bouw- en industriesector is Altrex een vast onderdeel van het enorme assortiment dat DEXIS Netherlands haar klanten kan bieden. Hier vind je diverse soorten Altrex trappen, ladders en steigers van allerlei opstellingen, formaten en lengtes. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor magazijn-instellingen, kleinere werkplaatsen en is er dankzij onze nauwe samenwerking met Altrex voor elke situatie een oplossing te vinden. Neem contact op met één van onze accountmanagers om de vele mogelijkheden te bespreken. Om een goede indruk te krijgen van de verschillende oplossingen, zijn de configuratoren een ideaal beginpunt. Vul hier de eisen en wensen in van het maatwerk, en je ziet direct wat er mogelijk is.

Van hoog tot laag, the sky is the limit

Verschillende bedrijven hebben verschillende wensen voor hun klimmateriaal. Waar een werkplaats genoeg kan hebben aan een bordes van een meter hoog, zal een scheepswerf vaker op meerdere meters hoogte werk uit moeten voeren. Het standaard assortiment van Altrex producten biedt professionele oplossingen van slechts 24 cm tot torenhoge steigers van ruim 14 meter hoog. Een gemiddeld distributiecentra is tegenwoordig zo'n 12 meter hoog, wat onze hoogste steiger zonder veel problemen kan bereiken. Aangezien de maximale hoogte van de steiger 20 meter bevat, voldoen alle steigers in ons assortiment aan de hoge eisen van Altrex. Deze hoge eisen worden niet alleen zeer serieus genomen door Altrex, zij staan vaak ook aan de voet van de normering en voeren hier de keuringen voor uit. Altrex is ISO en VCA gecertificeerd. Daarom de slogan: Relax. Het is een Altrex.