Betalen


Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen?

Als je een bedrijfsaccount hebt, is het mogelijk om op rekening te kopen. De factuur volgt dan als de goederen geleverd zijn. Bij online bestellingen kun je er ook voor kiezen om vooraf met iDEAL of via Mr. Cash te betalen. Als je account net aangemaakt is en nog niet geverifieerd is kun je al wel bestellen, maar nog niet op rekening kopen.
Betalen via een automatische incasso is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met [email protected] of (+31) 251-229303.


Zijn de prijzen incl. of excl. BTW?

De prijzen die u ziet op DEXIS-nl.nl zijn exclusief BTW. Wanneer u uw winkelwagen opent zie je de prijzen inclusief BTW.


Mag ik betalingskorting in mindering brengen?

Bij kopen op rekening mag je 2% betalingskorting over het goederenbedrag in mindering brengen als je binnen 8 dagen na factuurdatum betaalt.


Welke betalingstermijn hanteert DEXIS?

DEXIS hanteert standaard een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum.


Wanneer ontvang ik de factuur?

De factuur wordt verstuurd nadat de goederen geleverd zijn. Het is ook mogelijk om verzamelfacturen te versturen of dag- of weekfacturatie in te stellen. Neem daarvoor contact op met: [email protected] of (+31) 251-229303.


Ontvang ik de factuur per post of per e-mail?

Standaard versturen wij facturen per e-mail. Mocht je facturen toch per post willen ontvangen, dan kun je dit instellen via ‘Mijn account’ bij ‘Documenten’.


Waar kan ik mijn facturen inzien?

De facturen kun je inzien via ‘Mijn account’ bij ‘Facturen’. 


Ik heb een vraag over een factuur, bij wie kan ik terecht?

Voor inhoudelijke vragen over je facturen kun je contact opnemen  via [email protected] of (+31) 251-229303.

Voor vragen over betalingen kun je contact opnemen via: [email protected] of (+31) 251-229303


Krijg ik voor elke order een aparte factuur?

DEXIS verstuurt voor iedere order een aparte factuur. Het is ook mogelijk om dag- of weekfacturatie in te stellen of verzamelfacturen te versturen.
Neem hiervoor contact op via: [email protected] of (+31) 251-229303.