opsial werkkleding en PBM's bij DEXIS

Over Opsial

Opsial is al meer dan 20 jaar hét merk voor persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding voor de professional. Het assortiment is groot! Van veiligheidsbrillen tot aan werkschoenen en werkhandschoenen, dit assortiment is er op gericht om jou optimaal te beschermen. Alle producten zijn met de grootste zorg ontworpen. Ga je voor Opsial dan kies je voor bescherming, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Nieuw in het assortiment Opsial valbeveiliging

Opsial presenteert met trots haar nieuwe collectie valbeveiliging. Deze collectie is ontworpen om de maximale bewegingsvrijheid te bieden. Verder is de valbeveiliging makkelijk in gebruik, snel aan te passen en blijft de drager zeer wendbaar. De elastische banden zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. Doordat deze banden op de dijen en schouders elastisch zijn, word je niet belemmerd tijdens het werken.

In het assortiment worden er drie pakketten aangeboden. De Opsial valbeveiliging is er dan ook voor op de hoogwerker, steiger en op het dak. Naast dat de valbeveiliging zorgt voor de optimale veiligheid met behoud van bewegingsvrijheid, zijn de automatische gespen snel vast te klikken. Hierdoor hoeven de banden niet bij ieder gebruik versteld te worden. Naast de pakketten voor verschillende doeleinden, zijn de artikelen die hier bij horen ook los te verkrijgen bij DEXIS. Denk hierbij aan een los harnas, anti-vallijn, positioneringslijn en gespen.Ga jij ook voor veilig werken, maar wel met het comfort van de maximale bewegingsvrijheid? Neem dan een kijkje in ons assortiment

Nieuw binnen: Opsial Cut XP werkhandschoenen

De nieuwe Opsial Cut XP werkhandschoenen zijn pérfect geschikt voor een industriële werkomgeving. Met assortiment geschikt voor werk in zowel olie- en vetachtige omgevingen als droge omgevingen biedt deze lijn optimale bescherming voor jouw tere handjes!

Opsial werkhandschoenen- droge omgevingen
Opsial werkhandschoenen- vette en olieahtige

Waarom kiezen voor Opsial Cut XP?

  • Ze voldoen bijna allemaal aan de hoogste snijweerstand;
  • Zeer breed inzetbaar. Geschikt voor bijv. montage- en productieomgevingen maar ook de auto-industrie, olie- en gasindustrie, metaalindustrie en ga zo maar door;
  • Beschermingsniveaus van B tot en met F;
  • Zeer hoge vezel wat maximale soepelheid en comfort biedt;
  • Bestand tegen contactwarmte;
  • De meeste modellen zijn voorzien van een touch screen functionaliteit en hebben een hoge vingergevoeligheid.

Benieuwd welke handschoen wij adviseren voor jouw werkomstandigheden? Bekijk dit handige overzicht eens om te bepalen welke handschoen het beste bij jouw werkomgeving past.

Opsial Persoonlijke Beschermingsmiddelen

 DEXIS - categorie werkhandschoenen van Opsial
DEXIS- categorie werkschoenen van opsial
DEXIS- categorie werkkleding van opsial
DEXIS- categorie veiligheidsbrillen van Opsial
 DEXIS- categorie gelaatsbescherming
DEXIS- categorie helmen en mutsen van Opsial

Onze best verkochte Opsial PBM

.