Over DEXIS

DEXIS is een internationaal opererende, technische groothandel die levert aan productiebedrijven. DEXIS is dé betrouwbare partner voor verbruiksgoederen, industriële goederen en diensten waarbij de veiligheid van uw medewerkers en de efficiëntie van uw processen voor ons leidend zijn.

Onze missie: klanten en partners ondersteunen in multispecialisme en hen voorzien in een kostenefficiënt MRO-beheer. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten en partners continue te informeren over innovaties, trends en ontwikkelingen. MRO-beheer is immers veel méér dan producten bewaren en leveren.

Als expert in alle vakgebieden van de industrie begeleiden wij de groei en prestaties van onze klanten door een totaalaanbod aan oplossingen voor industrieel onderhoud:

  • mechatronics
  • persoonlijke beschermingsmiddelen
  • fabricage

DEXIS maakt deel uit van de supply chain van vele wereldwijd actieve MRO-ondernemingen. We zijn trotse partner van onder meer CRH, Abbott Health Care en Schindler. We werken in de MRO-business nauw samen op basis van Total Cost of Ownership. Niet vreemd dus dat Eenheid, Transparantie en Moed onze kernwaarden zijn. DEXIS heeft partnerships met betrouwbare merken zoals 3M, FACOM, Philips en SKF. DEXIS heeft wereldwijd een omzet van meer dan drie miljard euro, DEXIS Netherlands realiseert hiervan 17 miljoen. We hebben meer dan 660 vestigingen in Europa en de VS. In Nederland heeft DEXIS zes vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Leiden, IJmuiden en Zaandam.