In 2012 heeft DEXIS de digitale bouwcontainer geïntroduceerd, een vorm van intelligent voorraadbeheer. Door bestellingen te clusteren, komen er minder vrachtwagens op de bouwplaats. Dit maakt het proces lean en veilig. Onze opdrachtgevers zijn enthousiast. Er staan inmiddels tientallen digitale bouwcontainers op diverse grote bouwplaatsen verspreid over het land.

Uw voordeel

De digitale bouwcontainer reduceert de faalkosten aanzienlijk; door de digitalisering kan er immers minder fout gaan. Bovendien zijn er geen afhaalorders, komt er minder bouwverkeer naar de bouwplaats en vermindert de afvalstroom. De investering verdient zich dus snel terug.

Zo werkt het

De digitale bouwcontainer is een tot magazijn omgebouwde zeecontainer die we bij grote bouwwerken plaatsen. In deze container zijn alle locaties en producten voorzien van een barcode. De verantwoordelijke bouwplaatsmanager scant ieder product met behulp van de DEXIS Scan App. De Scan App heeft een scanfunctie waarmee je zelf artikelen kunt scannen en je winkelwagen kunt vullen. DEXIS levert de bestelling vervolgens in de bekende blauwe bakken aan. Zo is de voorraad op de bouwplaats altijd up-to-date.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via (0251) 22 93 03 of [email protected]