NIEUWS

Maatregelen coronavirus

De Nederlandse regering de maatregelen in onze strijd tegen het COVID-19 virus aangescherpt. Inmiddels beïnvloedt de uitbraak van het virus de dagelijkse bezigheden van onze samenleving behoorlijk. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept over hoe wij onze bedrijfsvoering op de situatie afstemmen en wat voor maatregelen wij treffen om onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen.

Vestigingen gewoon geopend!

De aanvullende maatregelen rondom COVID-19 welke gisteravond door de overheid zijn afgekondigd, hebben voor veel branches verregaande gevolgen. Echter, we zijn blij te kunnen mededelen dat onze vestigingen geopend mogen blijven en we de service kunnen blijven bieden zoals je van ons gewend bent. Uiteraard met inachtneming van de algemeen geldende maatregelen.

  • Je bent nog steeds van harte welkom op een van onze vestigingen. Houd wel 1,5m afstand en draag een mondkapje.
  • Via dexis-nl.nl kun je je bestelling eenvoudig klaar laten zetten op een vestiging naar keuze. Kies hiervoor in de winkelwagen voor de optie Afhalen en selecteer een gewenst tijdstip.
  • We blijven bezorgorders zoals gebruikelijk bezorgen op de door jouw gewenste locatie.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom COVID-19 op de voet. Mocht er iets aan deze situatie veranderen, dan informeren we je via onze gebruikelijke kanalen. Houd dus onze webshop, je mail en social media in de gaten.

Bekijk hier de gewijzigde openingstijden i.v.m. de feestdagen.

Fysiek contact beperken

De gezondheid van onze relaties en medewerkers staat voorop en daarom volgen wij het advies van het RIVM op om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken.
Op onze locaties zijn de hygiëneregels aangescherpt en medewerkers werken waar mogelijk thuis.

Ook onze chauffeurs hebben de instructie gekregen om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Daarom zullen zij indien een handtekening vereist is, in overleg met de klant, zelf tekenen.

Mondkapjesplicht per 1 december

Vanaf dinsdag 1 december geldt er een mondkapjesplicht voor iedereen vanaf 13 jaar in publieke binnenruimten, waaronder winkels, musea, parkeergarages, gemeentehuizen, stations en benzinestations. Voor onze en uw veiligheid zullen alle medewerkers op onze DEXIS vestigingen een mondkapje dragen. Ook als klant bij DEXIS bent u verplicht om in de DEXIS vestiging een mondkapje te dragen. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen verzoeken we u om voor binnenkomst het mondkapje op te zetten, mocht u dit niet doen of weigeren dan zullen we je verzoeken om de winkel zo snel mogelijk te verlaten. Dus kom met uw mondkapje op en laten we er samen voor zorgen dat u als klant zo snel mogelijk met uw spullen op pad kunt.

Bekijk hier onze mondkapjes op maat > 

Klantbezoeken uitstellen

De zaken gaan gewoon door, maar we hebben onze buitendienst gevraagd voorlopig alle klantbezoeken zoveel mogelijk uit te stellen. Uiteraard zijn we per mail en telefonisch bereikbaar en zoeken we samen naar een passende oplossing voor uw vraag of probleem.

Bestellen? Dat doet u gemakkelijk online

We vragen onze klanten om bestellingen zoveel mogelijk via onze webshop te plaatsen zodat we fysiek contact kunnen beperken. Deze is 24 uur per dag beschikbaar en geeft direct inzicht in de actuele voorraad. Heeft u nog geen online account? Deze vraagt u gemakkelijk aan via dit formulier. Heeft u vragen over het bestellen via de webshop? Neem dan contact op met de afdeling E-commerce via [email protected] of 013-4653000.

Voorraad en levertijden

Onze voorraad is ruim voldoende en wordt dagelijks aangevuld. In ons centraal magazijn is de situatie onder controle en we hebben voldoende distributiecapaciteit. In principe hoeft u zich dus geen zorgen te maken over onze levertijden. Echter door de extra veiligheidsmaatregelen bij ons en bij de leverancier kan er in sommige gevallen vertraging optreden in het bestelproces. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling er niet altijd de volgende dag is.

Tot slot…

We houden de berichtgeving van het RIVM en de overheid goed in de gaten en beoordelen dagelijks of wij onze dienstverlening, op basis van eventuele verdere maatregelen die in werking treden, moeten aanpassen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening op de gebruikelijke manier te handhaven. We houden u via onze website en nieuwsbrief graag op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Daarnaast willen we u via deze weg laten weten dat we meeleven met diegenen die direct of indirect geraakt worden door het virus.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.