Services & Solutions

DEXIS is méér dan een groothandel voor de industrie. Door voorop te blijven in de ontwikkelingen in de markt weet DEXIS een relevant product aanbod te bieden waar zowel de grote als de kleinere industriële bedrijven behoefte aan hebben. Nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers, naast onze eigen kennis van de markt, heeft ervoor gezorgd dat DEXIS diverse specialismen onder één dak heeft weten samen te brengen waardoor wij een all-in-one solution formule bieden. Deze verschillende specialismen zijn ontstaan in aanvulling op de standaardoplossingen.

Een greep uit de specialismen die DEXIS beheerst:

Aandrijftechniek SKF, Donghua, Gates
Smeren Molykote, SKF, Klüber
Verspanen Phantom, Dormer, Sandvick
Schuurmiddelen Norton, Flexovit, Speedoflex, 3M
Pneumatiek ASCO, Aventics, Parker/Legris
Hydrauliek Gates.
Bevestigingen Fabory, Hoenderdaal, Fischer,
Safety Altrex, 3M, Tork, DEB,
PBM Helly Hansen, Snickers, Tricorp, Elten,
Handgereedschap Stanley, Facom, Bahco, Gedore, Knipex,
Powertools Makita, Bosch, Hikoki, DeWalt, Festool,
Hef- en hijstechniek REMA
Chemie Rust-oleum, Kluber, Griffon, Q8.

Door onze jarenlange ervaring is DEXIS in staat om een geschikte oplossing te bieden voor elk probleem. Met nauw contact tussen de klant en de account manager van DEXIS wordt samen geïndexeerd waar het knelpunt zit, hoe dit op te lossen en wanneer te leveren. Dit onderlinge contact is een sleutelwoord voor de formule waar DEXIS op draait. Onze klanten staan op nummer 1.

Naast dé groothandel voor de industrie te zijn, ben je bij DEXIS gegarandeerd van:

  • Actuele productkennis
  • Product trainingen voor onze klanten
  • A-merken en A-service
  • Een breed én compleet assortiment

Voor al je vragen omtrent de service of producten van DEXIS kun je terecht bij onze telefonisch verkoop (0251) 22 93 03 of via mail: [email protected]. Ook onze medewerkers in de vele vestigingen door Nederland staan voor je klaar. Is er geen oplossing voor het probleem, dan vinden wij er een!