DEXIS service groep

Keuren van gereedschappen en machines
Volgens de Arbowet moet al je elektrisch gereedschap periodiek worden gekeurd conform de NEN 3140 machinerichtlijn. Lastig? Niet als je de keuring overlaat aan DEXIS. Wij keuren je elektrische (hand)gereedschappen en machines op locatie en zorgen ervoor dat je mensen er weer veilig mee kunnen werken.

NEN 3140
Doel van NEN 3140 is dat mensen veilig kunnen werken met elektrische installaties of apparatuur. De norm is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning.

Keuren op locatie
Wij kunnen je elektrische (hand)gereedschappen en machines periodiek keuren volgens de NEN 3140 / NEN-EN 50110. Lang hoef je niet te wachten: de keuring kan plaatsvinden in de werkplaats of op de (bouw)locatie. Wij voeren een visuele controle uit om de elektrische veiligheid van de machine en de technische staat te controleren. Let wel: dit is uiteraard een momentopname.

Certificaat
Na de keuring komen je elektrische gereedschappen in onze database. Per item ontvang je een certificaat. Op het gekeurde gereedschap plakken wij een keuringssticker met een uniek nummer. Dit unieke nummer wordt tevens op het certificaat vermeld. Zo maken wij het beheer van jouw elektrische gereedschappen een stuk gemakkelijker. Kleine onvolkomenheden die wij tegenkomen bij het keuren, kunnen wij in onze mobiele werkplaats direct herstellen.

Bij DEXIS kun je ook terecht voor het keuren van mobiele klapsteigers, doorrolsteigers, ladders, trappen (NEN-EN 2484), valbeveiliging en EHBO-koffers.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 0251-229303 of [email protected]