Tim & Tom testen stofdeuren en stofwanden van Primaverde

Tom en ik maken graag vuile handen. We zijn altijd bezig en de karts en de buggy halen we geregeld in- en uit elkaar, even de boel doorsmeren of een nieuw likje verf op de carrosserie! Ook in ons indoor kartrace centrum met klimbos en lasergame area zijn we altijd wel bezig met een reparatie of verbouwing. Helemaal in en om de onlangs geopende Escape Rooms. Daar kwam tijdens de verbouwing nogal wat stof vrij! Voor ons een mooie gelegenheid om de Primacover stofdeuren en de Curtain Wall te testen

De Primacover stofdeur is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: een complete stofdeur met voorgemonteerde rits en een set van twee zelfklevende ritsen. Het bevestigen blijkt heel makkelijk te gaan. Je plakt de zelfklevende ritsen gewoon op de folie of op de Curtain Wall. Dan opensnijden en de doorgang is klaar! De PrimaCover Zipper Door A is de complete stofdeur van stevig transparante folie. Deze bevestig je met tape in de bestaande deuropening. De stofdeur is geschikt voor intensief gebruik en langdurige toepassingen. En het mooie is dat je deze gewoon alleen kunt bevestigen, al gaat het samen met Tom uiteraard sneller.

De Curtain Wall is een flexibele scheidingswand waarmee je gemakkelijk ruimtes op kunt splitsen in een hele korte tijd. De ruimte blijft stofvrij en terwijl aan de ene kant wordt verbouwd, geschilderd of geschuurd, kan aan de andere kant gewoon door geleefd of doorgewerkt worden. Ook dit systeem kun je heel makkelijk alleen opbouwen, tot een plafondhoogte van 4 meter. De scheidingswand laat geen sporen na en is te hergebruiken! Prima spul, die Curtain Wall!

Ben je nieuwsgierig naar de test? Bekijk onderstaand filmpje:

Meer Toolz?

Dit is een artikel uit TOOLZ, het magazine van DESTIL. Wil je TOOLZ twee keer per jaar (gratis) ontvangen, meld je dan hier aan.

Tim Coronel