Bestellijst wijzigen


Hoe wijzig ik mijn bestellijst?

Om je bestellijst te wijzigen dien je eerst ingelogd te zijn. Links bovenin ga je naar 'mijn account' en vervolgens klik je links in de kantlijn op 'Mijn bestellijsten'. In het overzicht selecteer je de lijst die je wilt wijzigen door op de blauwe letters te klikken. 


Hoe wijzig ik de naam van een bestellijst?

Als je een bestellijst hebt geselecteerd zie je onder de tekst 'Bestellijst bewerken' de huidige naam van je geselecteerde lijst staan met daarnaast een potlood-icoontje. Door op dit potloodje te klikken kun je de naam van je bestellijst wijzigen. Voer de gewenste naam in en druk op de blauwe button 'Opslaan'.


Hoe verwijder ik producten uit mijn bestellijst?

Als je je in je bestellijst bevindt staat er een vakje voor elk product in je bestellijst. Klik hierop om het product te selecteren, klik vervolgens op het vakje met actie en kies voor de optie verwijderen.. Je kunt ook in 1 alle producten uit je bestellijst verwijderen. Dit doe je door het vakje 'alles selecteren' aan te vinken en vervolgens onder 'Actie' de actie 'verwijderen' te kiezen.


Hoe kopieer ik producten uit mijn bestellijst naar een andere bestellijst?

Je kunt artikelen vanuit de ene bestellijst kopiëren naar een andere bestellijst. Dit doe je door, als je in een bestellijst zit, de vakjes voor de producten die je wilt kopiëren aan te vinken en vervolgens onder 'Actie' te kiezen voor 'kopieer naar bestellijst'. Vervolgens kun je de bestellijst selecteren waarnaar je de producten wilt kopiëren. Druk hierna op de blauwe button 'Uitvoeren'.


Hoe verplaats ik producten van de ene naar de andere bestellijst?

Je kunt artikelen vanuit de ene bestellijst verplaatsen naar een andere bestellijst. Dit doe je door, als je in een bestellijst zit, de vakjes voor de producten die je wilt verplaatsen aan te vinken en vervolgens onder 'Actie' te kiezen voor 'verplaats naar bestellijst'. Vervolgens kun je de bestellijst selecteren waarnaar je de producten wilt verplaatsen. Druk hierna op de zwarte button 'Uitvoeren'.


Hoe pas ik de aantallen aan?

Als je in een bestellijst zit, kun je de aantallen per product aanpassen. Achter elk product zie je in rode cijfers de prijs van het product staan. Meteen hierachter bevindt zich per product in je bestellijst een vakje met daarin de aantallen. Hierin kun je de aantallen aanpassen. Je kunt desgewenst ook alle artikelen op 0 zetten. Dit doe je onder 'Aantallen' en vervolgens 'Zet alle aantallen op 0'. Bestel je vaker dezelfde aantallen van het zelfde product? Dan kan het handig zijn om de aantallen per product vast te zetten. Dit kun je doen onder 'Aantallen' en vervolgens 'Huidige aantallen opslaan als vaste aantallen'. Je kunt deze aantallen vervolgens weer oproepen door onder 'Aantallen' te kiezen voor 'Gebruik opgeslagen vaste aantallen'.


Kan ik mijn bestellijst filteren?

Als je een lange bestellijst hebt, kun je ooit het overzicht verliezen. Daarom hebben we filters ingebouwd in je bestellijst. Die vind je onder 'Titel (A-Z)'. Je kunt je bestellijst hier filteren op alfabet, prijs of productnummer, zowel op- als aflopend.