DEXIS toolz

TOOLZ | Inspiratie voor bouw en industrie

Twee keer per jaar brengt DEXIS het TOOLZ magazine uit in een zeer beperkte oplage. Dit exclusieve magazine staat boordevol interessante artikelen en (markt)informatie over jouw vakgebied. Het thema van de laatste TOOLZ #8 is samenwerken. Meld je aan en ontvang ieder half jaar de nieuwste editie. Wees er snel bij want de oplage per uitgave is beperkt! Wil je er zeker van zijn dat geen enkel nieuws niet mist meld je dan aan voor de DEXIS nieuwsbrief.

Wil je TOOLZ vanaf nu ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en hij valt vanaf nu ieder half jaar bij jou op de mat.

Wil je zeker zijn van een exemplaar, vul dan hieronder je gegevens in.

Ik heb de laatste uitgave van TOOLZ (#8) reeds ontvangen Ja, ik ontvang graag 1 à 2 keer per week acties, uitnodigingen, enquêtes en andere DEXIS informatie per mail.

Je kunt je te allen tijde weer afmelden via de knop onderaan de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar info@dexis-nl.nl


Schijf je in voor de DEXIS nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van acties, deals en telesales

Inschrijven nieuwsbrief

Mis niets van het laatste nieuws, de huidige acties, de telesalesdag of aankomende deals. Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte.