Helaas, de laatste Telesales is inmiddels afgelopen. Dat betekent dat je je nu niet meer in kunt schrijven.

Binnenkort vind je op deze pagina informatie over de eerstvolgende Telesales, waarbij het inschrijfformulier ook weer beschikbaar zal zijn.

Hier kun je het debiteurnummer vinden (opent in nieuw venster)

Ik schrijf me alleen in voor deze Telesales Ik wil me voor alle Telesales inschrijven

Telesalesdag 13 juni

Profiteer 13 juni van unieke en persoonlijke deals op een geselecteerd topassortiment. Tijdens de Telesales bellen wij jou om je een onverslaanbaar aanbod te doen.


Scan voor agendaitem

  • Milwaukee: Losse machines, accu's en complete sets
  • Makita: Machines, complete sets en accessoires

Wanneer: donderdag 13 juni
Tijd: 07.30 - 17.00 uur


Aanbiedingen voor Telesales zijn enkel gedurende de Telesalesdag geldig en worden hierna niet meer herhaald. Vanwege de extreme inkoopkorting kan het zijn dat levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Informeer hiervoor bij je accountmanager.

Het Telesales aanbod komt naar jou

Geen zorgen, tijdens de Telesales hoef je niet te haasten. Wij nemen contact met jou op om samen met jou een aanbod te bespreken dat voor jou op maat gemaakt wordt. Je hoeft dus niet achter de beste prijs aan, tijdens de Telesales komt die beste deal naar je toe!

 

Wat is Telesales?

Een paar keer per jaar organiseert DEXIS een ‘Telesalesdag’. Dit is dé exclusieve beldag voor DEXIS klanten. Op deze dag bellen wij jou op met een extreem scherpe aanbieding op onze topmerken. De prijs wordt pas op de Telesalesdag bekend, maar geloof ons je zult er geen nee tegen kunnen zeggen. Wil je profiteren van deze extreme kortingen, meld je dan aan en je wordt op de Telesalesdag gebeld met een persoonlijk en super scherp aanbod.